De jubileum editie

Recordaantal aanmeldingen voor het jubileum van Welkom op Schiphol: een
groot succes!

Op woensdag 18 oktober werd het Welkom op Schiphol evenement voor de 10 e keer gevierd met meer dan 300 gasten: een recordaantal aanmeldingen voor deze jubileum editie!

Programma

Arthur van Dijk, commissaris van de Koning opende het evenement digitaal. Helaas kon Arthur er deze keer niet fysiek bij zijn wegens vertragingen in zijn vluchtschema, maar hij heeft beloofd er de volgende editie weer bij te zijn!

Na de (digitale) opening van Arthur van Dijk werden de gasten verwelkomd door Anko van Ek (PKF Wallast) en onze partners: Laurens Schenk (Schenk Makelaars) en Paul Wevers (ORAM). We spraken onze dank uit aan alle aanwezigen en blikten terug op de afgelopen jaren, waarbij we het belang en het succes van het evenement benadrukten.

Vervolgens nam Jurgen Nobel, locoburgemeester en wethouder van de Gemeente Haarlemmermeer ons mee in de mogelijkheden rondom innovatie en duurzame groei in en rondom Schiphol.

Eva Klein Schiphorst van SADC (Schiphol Area Development Company), een doorgewinterde professional met ervaring in zowel de publieke sector als de vastgoedindustrie nam vervolgens het stokje over van Jurgen. Zij vertelde ons meer over de kwalitatieve groei in- en rondom Schiphol en de missie, visie en doelstellingen die SADC hierop heeft.

De avond werd afgesloten met een informele gezellige borrel met heerlijke hapjes en drankjes. De perfecte gelegenheid voor alle aanwezigen om te netwerken en bij te praten met oude, maar ook nieuwe bekenden. De sfeer was goed en vol energie, wat de levendigheid van het evenement benadrukt.

Kortom: de jubileum editie evenement was een overweldigend succes en heeft een solide basis gelegd voor de toekomst.

Laatste keer als PKF Wallast

Naast het jubileum van Welkom op Schiphol, is er nog iets bijzonders: dit was de laatste keer dat wij samen met onze partners dit evenement onder ‘de vlag’ PKF Wallast organiseerden.

Wegens de fusie met HLB Witlox van den Boomen en Koenen en Co treden wij per 1 januari 2024 als nieuw, gezamenlijk merk naar buiten. Hierover zullen wij begin 2024 onze medewerkers, cliënten en relaties nader over informeren. Wij zijn voornemens om met onze partners het ‘Welkom op Schiphol’ evenement door te zetten, met dezelfde insteek.